این مرکز از سال 1373  افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت  خود را در زمینه های فرهنگی و هنری و ادبی ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای 13هزارجلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 1000مترمربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد .

خدمات مرکز : کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی  5 سال  تا 15 سال با اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه ی اعضا حقیقی و مجازی  

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز : کتابخانه ی کودک و نوجوان  - سوئیت

امکانات ویژه مرکز :  سالن مطالعه ی کودک و نوجوان  - کارگاه هنری -  سوئیت   

امکانات کارگاهی :  1- کارگاه هنری

خدمات فراگیر :  ندارد   

روز و ساعت فعالیت :  مرکز در یک شیفت از ساعت 8 صبح الی 13 بعد ازظهر – روز های زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

1-مربی مسئول فرهنگی (1 نفر)

2- مربی فرهنگی (1 نفر)

3- مربی هنری (1 نفر)

4- خدمات (1 نفر)

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6 سال تا 15 سال

پرداخت شهریه : 15000 هزار تومان  برای عضویت حقیقی

 نشانی :  خوزستان – لالی -  بلوار آیت الله خامنه ای – نقش جهان – خیابان شهید سیاوش جهانگیری –

نبش خیابان دژ سفید 

تلفن  :   06143292898

مسئول مرکز :   پروانه حاجی پور

اخبار مرکز:

 

  • // - 13:44
  • تعداد بازدید: 6626
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون فرهنگی کانون خوزستان

ارتباط با طبیعت موجب نشاط کودکان می‌شود

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان معتقد است: وظیفه اولیا و مربیان این است که لذت کشف طبیعت را برای کودکان فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، بهرام یارزاده دهکردی، که هم‌زمان با پنجمین روز از هفته ملی کودک در کارگاه آموزشی «کودک، محیط زیست، حال خوش زندگی»، سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: این آموزش‌ها از خانه شروع و در مدرسه، جامعه و رسانه‌ها تکمیل می‌شود و موجبات تشویق کودکان به افزایش ارتباط با طبیعت را فراهم می‌کنند.

او در ادامه با یادآوری اینکه برای یافتن طبیعت مجبور نیستیم راه خیلی دور برویم و طبیعت در اطراف ما وجود دارد، افزود: برای کودکان، باغچه‌ی خانه، فضای سبز محله و باغچه مدرسه جذاب است و کودکان معمولاً با طبیعت نزدیک به خانه ارتباط عمیق‌تری شکل می‌دهند.

یارزاده دهکردی با اعتقاد به اینکه نباید نگران برنامه‌ریزی دقیق فعالیت‌های کودک در منطقه طبیعی باشیم عنوان کرد: چیزی که در واقع کودکان نیاز دارند در اختیار داشتن زمان آزاد کافی برای درگیر کردن تمام حواسشان با طبیعت و استفاده از تخیل است.

او تشریح کرد: لازم نیست یک متخصص در زمینه علوم زیستی و محیط‌ زیست باشیم. مهم‌ترین نکته، نشان دادن این است که برای فعالیت‌های بیرون از خانه ارزش قائلیم و برای لذت بردن از زیبایی‌های طبیعی آماده ایم.

معاون فرهنگی کانون استان خوزستان با بیان اینکه همواره باید به یاد داشته باشیم که ایجاد فضایی برای پرسشگری مهم‌تر از یافتن پاسخ‌هاست، خاطر نشان کرد: باید به کودکان فرصت آزادی و یادگیری بدهیم و از آن دسته والدینی نباشیم که مدام بالای سر فرزندشان چرخ می‌زنند، هر حرکت او را زیر نظر دارند و مدام به کودک «نه» می‌گویند؛ بلکه در حاشیه بایستیم و زمانی به دنبال آن‌ها برویم که واقعاً نیاز به کمک داشته باشد.

او توضیح داد: مهم نیست آب‌وهوا چگونه است یا چه ساعتی از روز است، برای افزایش ارتباط کودکان با طبیعت، شما می‌توانید به همراه آن‌ها به طبیعت بروید و فرصت جستجوگری را برایشان فراهم کنید.

این مسئول فرهنگی با اظهار اینکه باید به کودکان اجازه‌ی کودکی کردن بدهیم گفت: باید هنگام برقراری ارتباط کودکان با طبیعت به آن‌ها اجازه‌ی ریسک کردن بدهیم.

گفتنی است: کارگاه‌های آموزشی «کودک، محیط‌ زیست، حال خوش زندگی» به همت واحد آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری استان خوزستان با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست این استان، به مناسبت هفته‌ی ملی کودک با حضور کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، با شعار «حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی» ویژه‌ی مربیان مراکز کانون خوزستان، با رویکرد کودک و میراث طبیعی، از شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۰ هم‌زمان با هفته‌ی ملی کودک آغاز شده و تا چهارشنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت